U bevindt zich hier: Uw bezoek/reserveren

Kosten

Een bezoek van Sinterklaas duurt ongeveer een half uur. De hieraan verbonden kosten voor particulieren zijn dit

jaar 60 euro. Dit is zonder vervoer. Daarvoor moet u zelf zorgen. (zie onder vervoer). Voor scholen en bedrijven gelden aparte tarieven. Neem in dat geval even via de mail contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vervoer

Sinterklaas laat zich op velerlei manieren vervoeren. Uiteraard komt hij graag te paard. Maar in zijn stal staan ook een oldtimer en een cabriolet. Wij verzorgen ook een intocht of uittocht. Voor een bijzondere aankomst verdient het aanbeveling om zeer vroeg met ons contact te zoeken.

In de normale situatie moet u zelf voor vervoer van Sint en Piet zorgen. Dat wil zeggen dat u hem moet ophalen en in uitzonderlijke gevallen weer moet thuisbrengen. Wij zorgen ervoor dat het ophaaladres op redelijke afstand van uw huisadres ligt. Door dit systeem kunnen wij de prijs van een bezoek laag houden.

Wij kunnen bezoeken in de agenda van Sinterklaas noteren als u in Den Haag of directe omgeving woont. Met name in de drukke periode moeten wij helaas een selectie maken. Het lukt ons dan niet om bezoeken te brengen aan plaatsen die wat verder van Den Haag af liggen.

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek en woont u op enige afstand van Den Haag stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef duidelijk aan dat het om een bezoek buiten Den Haag gaat. Wij kijken dan voor u of er mogelijkheden zijn. 

Voor bedrijven maken wij graag speciale afspraken.

Een bezoek van Sinterklaas bevestigen wij altijd telefonisch of per e-mail. Wij geven u dan ook het ophaaladres door.

Noodnummer

Bent u verhinderd of heeft u een probleem wat invloed heeft op het bezoek van de Sint bel ons op nummer 06-53599604

 

 

Log hier in:Foto impressies

Joomla templates by Joomlashine