U bevindt zich hier: Sint voor het goede doelGoede doelen2005: Stichting Don Bosco, SAMEN

2005: Stichting Don Bosco, SAMEN

Voor veel jongeren is het een droom. Een tijdje wonen en werken in een ontwikkelingsland. Leven met de armen en een steentje bijdragen aan de verbetering van de positie van de mensen daar.

SAMEN probeert die droom te verwezenlijken. Althans voor een deel. Ze geeft jongeren in de leeftijd van achttien tot dertig jaar de mogelijkheid om een ‘meeleef ervaring’ op te doen in het Zuiden van de wereld met straatkinderen. SAMEN is op de eerste plaats bedoeld voor jonge mensen die de tijd en de moeite willen nemen om echt iets zinnigs te doen voor straatkinderen in het Zuiden. Ze is een hulpmiddel bij het vinden van je weg naar een geschikt project. Neem de tijd. Vanaf het moment dat jij besluit om als vrijwilliger op een project voor straatkinderen te gaan werken tot het moment dat je in Nederland terug bent en je draai weer hebt gevonden, ligt een lange periode van je leven. In die periode ga je door een veranderingsproces. Je gaat niet even een paar kinderen helpen en dan weer over tot de orde van de dag.

Het is een ingrijpende ervaring die de waard is om goed voorbereid, intens beleefd en met aandacht afgerond te worden. Daar staat SAMEN voor.

Noodnummer

Bent u verhinderd of heeft u een probleem wat invloed heeft op het bezoek van de Sint bel ons op nummer 06-53599604

 

 

Log hier in:Foto impressies

Joomla templates by Joomlashine