U bevindt zich hier: Klantenbrief

http://www.wikikids.nl/images/thumb/b/b3/Sinterklaas.jpg/300px-Sinterklaas.jpg

http://www.wikikids.nl/images/thumb/b/b3/Sinterklaas.jpg/300px-Sinterklaas.jpg

http://www.wikikids.nl/images/thumb/b/b3/Sinterklaas.jpg/300px-Sinterklaas.jpgGeachte mevrouw, meneer,

Vanaf 14 november aanstaande zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland.

Waar de Sint en zijn Pieten dit jaar zullen aanmeren, zal voor iedereen een verassing zijn vanwege de huidige coronasituatie. Met de nodige aanpassingen heeft de SNAAC besloten het feest door te laten gaan. Onze moderne Sint gaat met zijn tijd mee en heeft de vele online- mogelijkheden ontdekt. Wij stellen u dan ook graag in de gelegenheid om een afspraak in te plannen voor een digitaal bezoek van Sint en Piet via de Sinterklaasactie van het voormalige Aloysius College.

En ook de SNAAC gaat met de tijd mee. Er is daarom besloten dat wij vanaf nu alleen nog roetveegpieten erop uitsturen. Afhankelijk van uw wensen kunnen hier nuances in worden aangebracht; van lichte roetvegen tot meer roetveeg.

U kunt een bezoek reserveren via onze website: www.sinterklaasactie.com. Onder de tab ‘reserveren’ vult u uw gegevens in. Was u vorig jaar ook klant, geef dit svp aan bij de opmerkingen.

De kosten voor een bezoek van Sint en Piet zijn € 37,50. De aanbetaling bedraagt 50% hiervan, resterende bedrag wordt betaald na het digitale bezoek. De wijze van betaling zal vermeld worden op de site. Het digitale bezoek duurt ongeveer twintig minuten. Hierbij wordt gewerkt met tijdsloten. Binnenkort verschijnt een korte demo op onze website om een beeld te geven van zo’n digitaal bezoek. Helaas hebben wij moeten besluiten om dit jaar tot ieders teleurstelling geen huisbezoeken in te plannen in verband met COVID-19 en de risico’s die daarbij komen kijken. Onze Sint is tenslotte ook de jongste niet meer.

Zoals u wellicht bekend is, zal met de opbrengst van de Sinterklaasactie Aloysius College rechtstreeks hulp worden gegeven aan kinderen in de derde wereld. Ons goede doel voor 2020 is nog niet bekend, wij zullen dit spoedig via de site en op onze Instagram (SNAAC.DH) bekend maken.

Wij hopen van harte u ook dit jaar weer als klant te mogen verwelkomen en wensen u een heel fijn Sinterklaasfeest toe.

Met vriendelijke groet,

Marco Endert

 

Stichting Sinterklaasactie Aloysius College


 

Noodnummer

Bent u verhinderd of heeft u een probleem wat invloed heeft op het bezoek van de Sint bel ons op nummer 06-53599604

 

 

Foto impressies

Joomla templates by Joomlashine